Alruna Schalledel
21 | Żywioł | Mityczny Zakon
Wywiad
►Kim są/byli twoi rodzice?
Ojciec jest zaklinaczem, matka biegła w sztuce jubilerstwa.
►Jak lubisz spędzać wolny czas?
... wolny czas?
►Co myślisz o innych rasach?
Po prostu są. Choć chyba nie chciałabym spotkać Necrosa w księżycową noc. Ale dopóki mają czym płacić za moje usługi i nie robią bałaganu, to... nic do nich nie mam.
►Do czego aspirujesz?
Kontrolowanie wszystkich możliwych kryształów i osiągnięcie perfekcji w zawodzie zaklinacza.
►Co myślisz o wielkim wybuchu w Szarej Fortecy?
To okropne, co się tam stało! Nigdy nie powinno mieć miejsca! Aczkolwiek dobrze, że to w całkiem innej Sferze.
►Jaki masz stosunek do religii swego ludu? Jaki ma wpływ na twe życie?
Religia mego ludu jest moją religią. Nie odtrącam jej, akceptuję bogów oraz zwracam się do nich nie tylko w chwili trwogi.
►Gdzie się urodziłeś?
Mityczny Zakon
►Czy masz jakieś ulubione miejsca?
Własna pracownia. Albo pokój. Ostatecznie każde miejsce, które będzie miłe oku i ciche.
►Kim chciałeś być w młodości?
Śpiewaczką, tancerką, księżniczką... na każdy dzień inny kaprys. Aż w końcu - tym, kim jestem teraz.
►Czy jakieś ważne wydarzenia miały wpływ na twoje życie?
-
►Czy pobierałeś jakieś nauki? Jeżeli tak, to gdzie? Kto cię uczył?
Obowiązkowe Elementarium oraz Mityczna Akademia Naukowa ku czci Magnusa. Oraz - oczywiście - rodzice.
►Czy masz przedmiot o znaczeniu sentymentalnym?
Może i mam.
►Jaki jest twój stosunek do mocy i kryształów? Jaką rolę odgrywa w twoim życiu?
WIĘCEJ KRYSZTAŁÓW! WIĘCEJ MOCY! KOCHAM TO!
►Co myślisz o polityce swego ludu? Co byś zmienił?
Oby tak dalej. Chyba że ten na górze wymyśli coś durnego, to zdecydowanie nie "oby tak dalej". Póki co - jest dobrze.
►Czy masz jakiś szczególny stosunek do osób wysoko w hierarchii lub pewnych zawodów?
Żadna praca nie hańbi. No, chyba że mówimy o tych wszystkich typach spod ciemnej gwiazdy - zdecydowanie nie chcę mieć z nimi nic do czynienia. Moja sakiewka też nie.
►Czy masz jakieś ulubione potrawy? Jakie?
Cokolwiek, co ma dużo stopionego, ciągnącego się sera. Naprawdę DUŻO. Dobre mięso też nie jest złe.
►Czy masz jakieś charakterystyczne powiedzonko?
-
Techniczne
►Czy zgadzasz się na wypadki postaci?
Tak
►Czy zgadzasz się na "ostre" Wtyki Mistrza Gry?
Tak
►Czy wyrażasz zgodę na śmiertelność postaci?
Tak
►Czy twoja postać może być wmieszana w sprawy Cieni?
Tak
►Czy twoja postać może być wmieszana w sprawy Gethów?
Tak
►Czy jeśli znikniesz/odejdziesz z gry, ta postać może trafić na Bazarek Postaci?
Nie