Jeśli tylko zapragniesz, świat Raashtram stoi przed Tobą otworem. Może zechcesz zostać mym Władcą? Nie obawiaj się, jeśli władza to nie to czego szukasz, to możesz przewodzić szlacheckiej rodzinie, prowadzić lokalny biznes, albo może... poszukasz miłości? Jeśli to za mało to mój brat próbuje imponować kobietom swymi wyczynami i przygodami, więc możesz jego wysłuchać.
Och... wybacz o Pani
Twa uroda onieśmiela nawet tak dzielnego rycerza, jak ja. Chcesz posłuchać o mych wyczynach? A może sama poszukujesz przygody? Moja siostra opowiada o spokojnym życiu poświęconym rodzinie i pracy, ale dla mnie życie to przygody! Odkrywanie nowych stworzeń, badanie każdego zakamarka Raashtram i świata poza nim! Walka z piratami, potworami i innymi stworami, które zagrażają tym ziemiom! Nie zwlekajmy dłużej, znalazłem już idealne miejsce na naszą wspólną przygodę.
Syrenka jak to syrenka jest uroczym morskim stworzeniem, które kocha pływać w przeróżnych zbiornikach wodnych, spędzając całe dnie na pluskaniu się. Uwielbia zabawę, psoty i wygłupy. Kocha piratów, który zwodzi na manowce w ramach rozrywki, w końcu życie w wielkim oceanie, niekończącej się niebieskiej pustce może być naprawdę nudne, a spotkanie z piratami całkiem ciekawe i pouczające. Kolejny zajęciem, które uwielbia jest zbieranie muszelek, zwiedzanie podwodnych głębin no i oczywiście uwodzenie mężczyzn. Ava kocha jak każda z kobiet dbać o swój wygląd i wybierać się oczywiście na ląd. Ogólnie jejst wesołą i otwartą na świat syreną, która posiada swoje za skrzelami.
Umiejętności:
- Błyskawiczny Refleks - Zręczne ręce - Finezja w walce - Przedłużenie zaklęcia Wrodzone • Zmiana ogona w nogi - związane z wielką uroczystością "wejścia w dorosłość" • Zwiększona: sprawność pod wodą • Piękny głos / Śpiew - Hipnoza • Oddychanie pod wodą i zdolność echolokacji
Moce:
- Neutralizacja Trucizny - Leczenie Ran - Wezwanie Mgły
Aparycja:
Syrenka w swojej ludzkiej formie nie jest zbytnio wysoka, mierzy zaledwie 168 cm co nie plasuje jej w gronie najwyższych. Przy tym wzroście można powiedzieć, że waży w sam raz, przynajmniej na ludzkie standardy. Jak na syrenkę przystało posiada mocno umięśniony i śliczny brzuszek, którym lubi się chwalić i pokazywać. Jak każda syrena posiada mocne i lśniące włosy, swą barwą przypominające kolor kasztanów, z często wplecionymi ozdobami. Ten kolor może nie zgadza się z barwą jej ogona lecz bardzo ładnie ją podkreślą. Trzeba stwierdzić bowiem, że ten odcień rudawego-brązu naprawdę ślicznie wygląda w połączeniu z błękitem, oczu, ozdób, a szczególnie ogona. Ten wspaniale mieni się w promieniach Słońca, opalizując na różne odcienie kobaltu, błękitu oraz złota.
Biografia:
Historia tej syrenki jest bardzo prosta i zwyczajna wbrew pozorom. Jak na kazdą syrenę przystało urodziła się z miłości swoich rodziców jako posiadaczka starszego brata. Jej domek, a raczej grota mieściła się w spokojnych wodach oceanu, gdzie mała Ava mogła robić wszystko co chciała. No prawie wszystko, bo zawsze było jakieś ale, ze strony opiekunów, oni jednak zniknęli. A sama dziewczyna wyrosła na radzącą sobie w świecie istotę. Tak, więc teraz zajmuje się śpiewaniem, tańczeniem i zabawianiem publiczności, pływając sobie od zatoczki do zatoczki i zwiedzając świat. A kiedy trafi się jakiś ciekawsza przygoda czy też znalezisko przygarnia je sobie lub bierze udział w całym zamieszaniu związanym z nim. Czasami zdarzy jej się zwinąć jakąś perełkę czy też monetkę z tego czy tamtego miejsca.
Dodatkowe Informacje:
- Kocha wszystko co jest słodkie - Lubi zaczepiać wszelkie morskie wilki - Gra na piszczałce oraz lutni - Kocha konie nie tylko te morskie - Jak każda syrena kocha blask gwiazd i księżyca -Imię odziedziczyła po swojej babce
Ostatnio zmieniony przez Ava dnia 21.10.15 18:35, w całości zmieniany 3 razy
GośćGość
Temat: Re: Ava Seltton 21.10.15 2:54
Tadziam! GOTOWA~! XD
Penny GoldWidmo
Liczba postów : 103
Temat: Re: Ava Seltton 21.10.15 9:49
To ja mam dwie czysto techniczne uwagi:
Obok "Syrena" dopisz "Atlanta"/"Atlantka"/"Atlanci"Na bogów, jak to się odmienia
Forum Raashtram nazwę ma ku czci Flamberga, jest jednak autorskim dziełem twórców forum. Zawartość Raashtram należy do twórców i graczy, z kolei większość grafik, kodów itp. nie jest naszego autorstwa.