Raashtram PBF
Eleonore Beathas Q163nkp
Raashtram PBF
Eleonore Beathas Q163nkp
Witaj mój Panie
Jeśli tylko zapragniesz, świat Raashtram stoi przed Tobą otworem. Może zechcesz zostać mym Władcą? Nie obawiaj się, jeśli władza to nie to czego szukasz, to możesz przewodzić szlacheckiej rodzinie, prowadzić lokalny biznes, albo może... poszukasz miłości? Jeśli to za mało to mój brat próbuje imponować kobietom swymi wyczynami i przygodami, więc możesz jego wysłuchać.
Och... wybacz o Pani
Twa uroda onieśmiela nawet tak dzielnego rycerza, jak ja. Chcesz posłuchać o mych wyczynach? A może sama poszukujesz przygody? Moja siostra opowiada o spokojnym życiu poświęconym rodzinie i pracy, ale dla mnie życie to przygody! Odkrywanie nowych stworzeń, badanie każdego zakamarka Raashtram i świata poza nim! Walka z piratami, potworami i innymi stworami, które zagrażają tym ziemiom! Nie zwlekajmy dłużej, znalazłem już idealne miejsce na naszą wspólną przygodę.

Share

Eleonore Beathas

Anonymous
GośćGość
PisanieTemat: Eleonore Beathas  Eleonore Beathas Empty17.10.15 23:26

Eleonore Beathas

Lykantrop - Zwierzar

Stan Cywilny:
Panna
Zawód:
Łowca Głów
Wzrost:
176 centymetrów
Grupa:
brak
Zamieszkuje:
Wszędzie
Bogacz:
nie
Wizerunek:
Rose Leslie
Charakter:
Eleonore jest osobą raczej skrytą, rzadko dopuszcza do siebie jakichkolwiek ludzi, ale gdy to zrobi, oddaje im całe swoje serce. Jest osobą niezwykle delikatną, ciężko jest odgadnąć o czym w danej chwili myśli. Jest bystra, zdolna i inteligentna, mocno przykłada się do swojej pracy. Na ogół jest twarda i niewzruszona, jednak mimo to w skupisku ludzi cicha i nieśmiała. W chwilach gniewnego uniesienia staje się jednak bardzo temperamentną kobietą, która jak przyjdzie co do czego użyje pięści, a to już zaboli. Zna tylko jedną odpowiedź: NIE. Pewne i kategoryczne; bo jakiekolwiek byś nie zadał pytanie, nie jest zainteresowana odpowiedzią.
Umiejętności:
- Szybki strzał
- Uniki
- Ogłuszenie
- Doskonały Wzrok
- Leczenie
- Wytrwałość
Rasowe:
Tropienie
Zwiększona percepcja
Znajomość natury
Przemiana w zwierzę: niedźwiedź brunatny
Moce:
Brak
Aparycja:
Jest pewien komunikat jaki próbuje (a częściej nawet niekoniecznie „próbuje”, a udaje jej się) przekazać swoim wizerunkiem – jest zwięzłe w swojej formie: „Spadaj”, do którego nawet nie potrzeba więcej słów. Ono samo w sobie jest zbyt wymowne, i tak już przegadane. Nie jest tak, ze nie ma w niej w ogóle uroku. Ona po prostu ten urok zgrabnie ukrywa. Za warstwą samowystarczalności. Maską twardej babki okrytej palonymi skórami i wnikliwie dobieranymi, ukrywającymi jej kobiece walory, męskimi – nierzadko – ubraniami. Często w całym swoim zapale zapomina, że nieważne jak mocno by się starała, wzrok zawsze przykują żywe rudo-kasztanowe włosy. Bez znaczenia, z jaką skrupulatnością upięte w ciasny kuc, czy warkocz na boku, przysłaniający drobną bliznę na boku szyi. Stalowoszare oczy, pełne złości połączonej z chłodem i naturalną ostrożnością, patrzące na ciebie z pogardą przy każdym twoim kroku.

Biografia:
Podobno nikt nie rodzi się wielki, specjalnie uzdolniony, wybitny, z gotowym planem na przyszłość. Wszystko kształtuje się z biegiem lat, zataczając koło.
Dodatkowe Informacje:
TUTAJ DODATKOWE INFO OD MYŚLNIKÓW

Shinera Kahrastae
Shinera KahrastaeLykantropka
Liczba postów : 773
PisanieTemat: Re: Eleonore Beathas  Eleonore Beathas Empty25.10.15 11:57

KP jest ok Smile
Jeszcze jakieś dodatkowe info możesz dodać - wiesz.. hobby, upodobania, czego nie lubi czy coś, ale nie musisz jak nie chcesz Smile
A nad charakterem dodaj kilka słów które w skrócie mogą go określić (np. porywcza, dowcipniś, smutas itd xD)

Ale po za tym wszystko jest OK i akcept się należy Very Happy

Jak dopiszesz to daj znać, to przeniesiemy KP Smile

Eleonore Beathas

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry
Strona 1 z 1

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Raashtram PBF :: Offtop :: Gospoda :: Archiwum Postaci-

Forum Raashtram nazwę ma ku czci Flamberga,
jest jednak autorskim dziełem twórców forum.
Zawartość Raashtram należy do twórców i graczy,
z kolei większość grafik, kodów itp. nie jest naszego autorstwa.