Raashtram PBF
Ekwipunek Volushki Q163nkp
Raashtram PBF
Ekwipunek Volushki Q163nkp
Witaj mój Panie
Jeśli tylko zapragniesz, świat Raashtram stoi przed Tobą otworem. Może zechcesz zostać mym Władcą? Nie obawiaj się, jeśli władza to nie to czego szukasz, to możesz przewodzić szlacheckiej rodzinie, prowadzić lokalny biznes, albo może... poszukasz miłości? Jeśli to za mało to mój brat próbuje imponować kobietom swymi wyczynami i przygodami, więc możesz jego wysłuchać.
Och... wybacz o Pani
Twa uroda onieśmiela nawet tak dzielnego rycerza, jak ja. Chcesz posłuchać o mych wyczynach? A może sama poszukujesz przygody? Moja siostra opowiada o spokojnym życiu poświęconym rodzinie i pracy, ale dla mnie życie to przygody! Odkrywanie nowych stworzeń, badanie każdego zakamarka Raashtram i świata poza nim! Walka z piratami, potworami i innymi stworami, które zagrażają tym ziemiom! Nie zwlekajmy dłużej, znalazłem już idealne miejsce na naszą wspólną przygodę.

Share

Ekwipunek Volushki

Anonymous
GośćGość
PisanieTemat: Ekwipunek Volushki  Ekwipunek Volushki Empty25.04.15 11:12

ZBROJNE

• Glewia - broń drzewcowa, zaopatrzona w żeleźce w postaci grotu o kształcie szerokiego, jednosiecznego noża, odgiętego lekko do tyłu, osadzonego na drzewcu o długości 1,75 m.  Dwa kolce na grzbiecie ostrza.

• Średni pancerz lamelkowy - zbudowany z setek podłużnych płytek – zbrojników, niekiedy na górze zaokrąglonych (stosunek ich długości do szerokości wynosi 5:1). Płytki wykonywane są ze skóry i rogu, barwione na czarno oraz na ciemny fiolet. Każda ma 8-12 niewielkich otworów u dołu, u góry, po bokach i na środku, między którymi przewleczono skórzane rzemienie i w odpowiedni sposób połączono z sąsiednimi płytkami w rzędy. Długość owych rzędów zależy od tego, które miejsce jest chronione. Rzędy te następnie połączono wertykalnie tak, że zachodziły na siebie górnymi krawędziami. Rozcięcie umożliwiające jego założenie znajduje się na lewym boku. Pancerz posiada również kołnierz i rękawy do łokcia.

• Żyłka o długości pięciu metrów, służy do podduszania, zastawiania pułapek na konnych, bądź jako element aktywacji wszelkich innych pułapek.
RÓŻNE

• Wierzchowiec - nie ma tak dobrze.

• Maść zatrzymująca krwawienie.

• Fioletowa chusta - pozwala zasłonić twarz
    • Czarny skórzany pas, za który zatknąć można glewię
DROGOCENNE

• 2 monety

Ostatnio zmieniony przez Volushka dnia 25.04.15 11:18, w całości zmieniany 2 razy
Raashtram
RaashtramDusza Świata Raashtram
Liczba postów : 1658
PisanieTemat: Re: Ekwipunek Volushki  Ekwipunek Volushki Empty25.04.15 11:13

The member 'Volushka' has done the following action : Rzut Kostką

'k6' :
Ekwipunek Volushki Sm4632t
Eleanor Hartley
Eleanor HartleyTruposz ~ Duch
Liczba postów : 113
PisanieTemat: Re: Ekwipunek Volushki  Ekwipunek Volushki Empty25.04.15 12:51

Gitara. Akceptuję! Very Happy
Sponsored content
PisanieTemat: Re: Ekwipunek Volushki  Ekwipunek Volushki Empty

Ekwipunek Volushki

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry
Strona 1 z 1

Similar topics

-
» Ekwipunek Miragea
» Ekwipunek Faith
» Ekwipunek Kory
» Ekwipunek Vladimira
» Ekwipunek Penny

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Raashtram PBF :: Offtop :: Gospoda :: Archiwum Postaci-

Forum Raashtram nazwę ma ku czci Flamberga,
jest jednak autorskim dziełem twórców forum.
Zawartość Raashtram należy do twórców i graczy,
z kolei większość grafik, kodów itp. nie jest naszego autorstwa.