Kim są/byli twoi rodzice?Nie wiem, pierwsze, co pamiętam, to obudzenie się w jednej z uliczek w Avalonie całkiem sama.
Jak lubisz spędzać wolny czas?Ucząc się gry na skrzypcach, czytając, albo zbierając zioła.
Co myślisz o innych rasach?Mam do nich podejście neutralne. Póki nie wykazują agresji w moją stronę, sama również nie będę jej okazywać.
Do czego aspirujesz?Do zostania znanym i szanowanym medykiem
Co myślisz o wielkim wybuchu w Szarej Fortecy?To była straszne wydarzenie
Jaki masz stosunek do religii swego ludu? Jaki ma wpływ na twe życie?Znam ją, jestem religijna, jednak nie jakoś obsesyjnie.
Gdzie się urodziłeś?Nie wiem, najprawdopodobniej w Avalonie.
Czy masz jakieś ulubione miejsca?Poddasze u Suriela oraz lasy.
Kim chciałeś być w młodości?Muzykiem, a dokładniej - skrzypaczką.
Czy jakieś ważne wydarzenia miały wpływ na twoje życie?Zaprzyjaźnienie się z Altairem i jego pomoc, kiedy najbardziej tego potrzebowałam, oraz przyjęcie na nauki do Suriela.
Czy pobierałeś jakieś nauki? Jeżeli tak, to gdzie? Kto cię uczył?Avalon, Altair uczył mnie czytania,
Avalon, Suriel uczył mnie medycyny.
Czy masz przedmiot o znaczeniu sentymentalnym?Wisiorek. Jego wartość materialna jest znikoma, ale jest to pierwsza ozdoba, którą kupiłam za własne pieniądze, więc jest dla mnie ważna.
Jaki jest twój stosunek do mocy i kryształów? Jaką rolę odgrywa w twoim życiu?Są przydatne, czasem używam ich w pracy.
Co myślisz o polityce swego ludu? Co byś zmienił?Nic bym nie zmieniła.
Czy masz jakiś szczególny stosunek do osób wysoko w hierarchii lub pewnych zawodów?Do medyków - wiem, jak ciężko muszą pracować, żeby wszystko sprawnie działało i mogli leczyć jak najwięcej osób.
Czy masz jakieś ulubione potrawy? Jakie?Kurczak curry, oraz w sosie słodko-ostrym. Ogółem lubię ostre jedzenie.
Czy masz jakieś charakterystyczne powiedzonko?—